lördag 26 december 2009

Dans, men är det dans?! Vi bara myser ju!

Igår kväll blev det dans. Casino i Sundsvall bjöd på dans till de bästa, Shake. Är glad att jag faktiskt kom iväg. Det var skönt att få släppa på vardagen för några timmar. Fast någon kan uppenbarligen inte lämna mina tankar ifred om ens för några timmar på dansgolvet. Men det är bra underbart, det lägger grunden till mina känslor. Det övertygar mig om att det jag känner är rätt, det jag vill leva för är sådan äkta kärlek.


Jag mös en hel del med Andreas, han betyder mycket för mig, bara mer och mer. En person som jag verkligen kan slappna av med, vilket jag egentligen inte har något problem med men det är så enkelt med Andreas. Han är en underbar kille, dessutom är vi skitduktiga på att dansa och mysa tillsammans ;-) Det fanns många jag fick mysa med igår kväll, mums!

Försöker ladda om trötta batterier inför en ny kväll på dansgolvet, med ännu mer dans i fler timmar. Ikväll blir det nonstopdans till Nova och Highlights i Gävle. En till kväll, massor av mys, precis vad jag behöver, fast det gör man ju alltid ;-)

Lite mys med sötaste oxå. Hoppas på att kanske få mysa lite på dansgolvet med henne ikväll, men huvudsaken att jag kommer få träffa henne. Dagarna går fort men så fort vi inte ses känns det som en evighet. Tok längtar efter denne underbara nu!

4 kommentarer:

Ninnie sa...

Jag är glad att du kom iväg, och kom in inte att glömma! :) Får se om vi ses även ikväll, eller om jag tar mitt förnuft till fånga och stannar hemma... Mys!

Anna Nilsson sa...

Använde Picasa till denna header, det programmet har väl du också? Gick in på "Skapa Collage" och satte ihop bilder och text där. Så det är inte så svårt :) De runda hörnen på bilderna har jag dock gjort i Photoscape som går att ladda ner gratis.

Anna Nilsson sa...

Vi hade en jättebra jul :) Du då?

Anna Nilsson sa...

Okej, du får ta och testa det då, det är väldigt enkelt bara man kommer igång :) Gör de flesta headers där faktiskt. Ett riktigt smidigt program!