söndag 14 juni 2009

Kattungar och film i Nordsjö

Igår fick Smulan kattungar, 2 stycken=) Lämpligt! Hon fick dom uppe i Anna och Nils-Olovs säng... En flicka å en pojke=) Ska lägga ut bilder senare..

Var upp en sväng till Ljusdal igår kväll på Crousingen. Lite dåligt väder men kul å träffa lite folk.
Nu är det filmtajm, tittar på Bolt=) De är ju filmväder idag.. minst sagt! Men vi måste iaf på eftermiddagen ut och sortera djur... Längtar inte!!!!

Ikväll blir det premiär på Hög's Loge. Shake spelar=) Ska bli riktigt trevligt! I fredags var jag Anna å Nils-Olov upp till Älvstagården i Jättendal och dansade till Slipz. Hade verkligen en kanon kväll!! Lika som i tisdags. Ska man lyckas träffa in tre kanon dans kvällar på en vecka..?! Då gör man det verkligen bra!! Hoppas verkligen att jag får det trevligt även ikväll!

Det bästa av helgen har varit att jag fått mysa en massa med Hans=) Kikat på film ätit onyttig Pizza och bara fått varit. Härligt!!

Puss å Kram

2 kommentarer:

Anna Nilsson sa...

Självklart får du låna dem! Det är ju dina katter :) Tycker det var skönt att det bara blev två stycken, lite mer lätthanterligt. Kan ju kanske försöka ha dem nere i badrummet när de har växt litegrann sen.

Anonym sa...

Vill oxå se Bolt!!! Är den bra?

Å vem är Hans??????!!!!!! :)


/Kramar Sara!