torsdag 4 mars 2010

Torsdag

Denna dag har varit fylld med hårfix, tavelfix å en massa hemma don.

Vaktmästaren har konstaterat att elementet i köket inte fungerar (vilket vi redan hade berättat för honom..) och ska skicka hit en elektriker. Men han bytte i alla fall lampkontakter i taken i vardagsrummet och sovrummet. Klättrade över Emelie i sängen som låg och sov... hon vaknade av att en man höll på att ramla över henne, så hon "sov" vidare tills han gått! ;-)

Nu ska vi försöka leta på någe kläder och göra oss i ordning inför dagens kväll, ett perfekt avslut på en full dag, vilket dagarna alltid blir med oss systrar... Dessa senaste dagar har varit hysteriska! Hur många gånger var vi på Ica Maxi i stan igår....??!! Sista gången vi var till stan igår kväll och skulle hämta Emelie på stationen, fattar inte ens hur tusan vi hittade in till stan då.. å vad var det för väg egentligen!! Sladdade in på Ica sista gången för igår, sprang in genom dörrarna då de stängde om 3 minuter. Men hur kan man egentligen stänga ett sånt stort Ica kl 21!?! Alla dessa skratt och tok gör mig svag, -"Jag orkar inte meeer!!" -i kör har knipits ur våra kroppar ett ex antal gånger dessa dagar! Syskonkärlek... Nyss sprang hon runt med dammsugaren här, då höll vi (jag och Emelie å hundarna) oss på avstånd.. det ska vara bra att dammsuga då man är arg, men hon kunde ju förvarna oss lite.. Tur att det gick över lika fort som att dammsugaren stängdes av=) Undra vad det var den här gången som aggressionen var riktad mot... :-P



Nej nu dusch, kläder, hår å lite smink. För nu ska vi snart åka till Sundsvall och dans till grymma Zlips. Min kväll kommer avslutas helt underbart!.. vid någons sida.. min hjärtats levebröd.


Bilden är sen i höstas då vi hade en galen tok dag som oxå då avslutades på Aveny i Sundsvall och dans=)

Inga kommentarer: